SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Autor

Autor: Dorel Tanase

Saltare! Numele meu este Dorel. Lucrez in domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla si apoi celelalte CMS-uri.

In anul 2004, am inceput sa inteleg ce inseamna SEO, optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. Am dezbatut aceste servicii cu cunostinte si persoane care erau deja specializate in acest domeniu, cu toate ca SEO, era foarte simplu.

Primul website personal a fost computerscom.ro, dezvoltat si lansat in anul 2008, dupa care au inceput sa apara in portofoliul personal si alte website-uri pe domeniul SEO.

Website-uri personale:

  1. Opti-seo.ro
  2. Computerscom.ro
  3. Romania-seo.ro
  4. Firma-SEO.ro
  5. Web-Design.co.com
  6. On-SEO.co.uk
  7. B-SEO.co.uk


Nume:

Email:

Telefon:

Comentariu: